top of page
Fodspor 1Left.png
Fodspor 1.png
Fodspor 1Left.png
in-flames.jpg

MUSIK

EngelskFlag.png

english version

NÆSESANGAnders Levy
00:00 / 01:22
FOR DUM TIL AT BLIVE PANSERAnders Levy
00:00 / 03:41
Stå ved det, kannibal!Anders Levy
00:00 / 02:11

Da jeg var 12 år gammel, begyndte jeg at spille guitar. Jeg er autodidakt, selvom jeg selvfølgelig samlede lidt op fra andre hen ad vejen. Samtidig med, at jeg lærte mig selv at spille, lavede jeg mine første sange.

 

Som 15årig blev jeg drejet på punk og begyndte at spille sammen med andre med samme interesse, og i 80’erne, navnlig da gymnasiet var ovre, var Stener Band, som vi kaldte os, for alvor i gang. Vi spillede enkelte kopinumre, især Stones og Iggy, men ellers lavede jeg de sange, vi spillede, sang dem og spillede guitar. Vi optrådte enkelte gange midt i 80’erne.

 

Bandet fadede ud, men jeg fortsatte med at lave sange og tekster. Jeg har stadig et par af de elguitarer og forstærkeren, jeg brugte i sin tid med Stener Band, men har stort set kun opereret akustisk siden da.

 

De indspilninger, der er lagt ud her, stammer fra 2005 og er foretaget med gode venners hjælp. De tre sange, der kan aflyttes her, er “Næsesangen”, “Stå ved det, kannibal!” og “For dum til at blive panser”. Den sidstnævnte stammer fra Stener Band-tiden. Teksterne til disse tre sange er også tilgængelige her.

 

I de sidste 10-15 år er det ikke blevet til så meget guitarspil og sangskrivning. Det har der været flere årsager til og nok den væsentligste er, at jeg har fokuseret på at skrive. Men jeg har stadig en tanke om, at jeg skal i træning igen og genoptage at lave sange. Så måske der en dag er nyt i den retning. Måske og forhåbentlig.

bottom of page